We speak English, Wir Sprechen Deutsch, Nous Parlons Francais
shopping-bag Winkelmand (0)
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Over ons

Example Of About Us Page

Wat gaan we verkopen !

Mijn specialisatie en passie is antieke klokken. De passie, interesse en verkoop heb ik jaren met plezier en overtuiging uitgevoerd vanuit mijn bedrijfje “R.S. Antiques Berlicum”
Ik verkoop o.a. comtoise klokken, Engelse lantaarnklokken, kolomklokken, Franse Lantaarnklokken, glaspendules, Engelse staande klokken, kolomklokken, reiswekkers,
capuciner’s, pendules en ook elektrische klokken.
Naast klokken verkoop ik ook barometers en kandelaars.

AANBOD KLOKKEN
AANBOD BAROMETERS
AANBOD KANDELAARS
1500+
gerestaureerde klokken
250+
boeken over klokken later

Op mijn horloge kun je de klok gelijk zetten.

Orginaliteit van alle klokken is voor mij een pre. Een restauratie binnen de normen mag en is toegestaan. Voor de restauratie wordt dan ook oud materiaal uit dezelfde tijd gebruikt.

Over ons

Mijn interesse in antiek is al begonnen op 14-jarige leeftijd. Ik ging op mijn fietsje de boeren af en kocht antieke spulletjes.
Aangezien mijn schoonvader een verwoed klokkenverzamelaar was ben ik ook gaan verzamelen. Vanaf mijn 25 jarige leeftijd ben ik in antiek gaan handelen.
Nadien heb ik me gespecialiseerd in antieke klokken. Ik heb dan ook een klein bedrijfje opgericht genaamd “R.S. Antiques Berlicum”
Ik verkoop o.a. comtoise klokken, Engelse lantaarnklokken, kolomklokken, Franse Lantaarnklokken, glaspendules, Engelse staande klokken, kolomklokken, reiswekkers, capuciner’s, pendules en ook elektrische klokken.
Naast klokken verkoop ik ook barometers en kandelaars.
Orginaliteit van alle klokken is voor mij een pre. Een restauratie binnen de normen mag en is in de antiekwereld van klokken uit de 17e en 18e eeuw toegestaan.
Voor de restauratie wordt dan ook oud materiaal uit dezelfde tijd gebruikt. Bij de verkoop van klokken wordt dan ook vermeld wat er aan de klok is gerestaureerd. Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan bij mij zeer hoog in het vaandel. Mijn specialiteit is vooral gericht op comtoise klokken uit Frankrijk en lantaarnklokken uit o.a. Engeland en Frankrijk.

In de loop der jaren is mijn kennis in antieke klokken vooral klokken van de 17e en 18e sterk gegroeid. Op het gebied van comtoiseklokken en lantaarnklokken heb ik inmiddels qua originalitiet een grote kennis opgebouwd. Dat is dan ook de reden dat ik veel aan verzamelaars verkoop en heb verkocht. Mijn opgebouwde naam is iets waar ik zeer trots op ben.
Mijn klanten zijn zowel de handel, verzamelaars en natuurlijk particulieren, gerestaureerd en ongerestaureerd.

Ik bezoek nog met regelmaar de beurzen en mijn relaties in Frankrijk om verse handel te kopen.
Aangezien ik mijn pensioengerechtelijke leeftijd heb bereikt bied ik zowel mijn eigen klokkenverzameling en die van “R.S. Antiques Berlicum” op deze site aan,
Indien u vragen heeft kunt u mij zowel telefonisch of per mail bereiken.

Naar de winkel